]
 
Site Navigation ] ]

Zoek naar ] ]

Zoek op:
Alle Woorden
En van de woorden
Zin

   
 HSide.nl Registreer Nieuwe Gebruiker
Forum Regels en Gebruiken

Als je instemt met de volgende Regels, klik dan op "Aanvaarden" (Accept) onderaan de pagina. Als je niet instemt, klik dan op de "Annuleren" (Cancel)-knop.

Tijdens het registreren word je gevraagd een kleine hoeveelheid informatie te geven, waarvan heel wat optioneel is. Alle informatie die je opgeeft, moet je beschouwen als publieke informatie.

Je stemt ermee in dit forum niet te gebruiken voor materiaal van vulgaire, beschuldigende, inaccurate, haatdragende, bedreigende, seksuele aard of voor materiaal dat de privacy van anderen beschadigt of dat wetten breekt. Je stemt er ook mee in dat je geen materiaal met copyright belast, post of dat je geen materiaal post waarvan je zelf of andere forumleden niet het eigendomsrecht bezitten.

Je blijft als enige verantwoordelijk voor de inhoud van je boodschappen en stemt ermee in dit forum en de forumleden niet vervolgbaar te stellen voor eisen ivm schadevergoedingen We houden ons ook het recht voor elke informatie te vrij te geven in geval van klachten of juridische vervolging die voortkomt uit belastende boodschappen die je postte.

Ook al zijn de geposte berichten niet de verantwoordelijkheid van dit forum, behouden we het recht om deze berichten te verwijderen met bepaalde redenen. Als je een boodschap aanstootgevend vindt, contacteer dan het forum via email.

De Federale Trade Commission's Children's Online Privacy Protection Wet van de Verenigde Staten van 1998 (COPPA) vereist dat Websites ouderlijke toestemming moeten krijgen voordat zij informatie vergaren, gebruiken of vrijgeven van kinderen onder de 13. Ingeval constatatie van inbreuken op de Europese wetten van Kinderbescherming, zal melding gemaakt worden aan Childfocus. Als je onder de 13 jaar bent, dan mag je dit forum niet gebruiken. Je mag dus niet registreren als je onder 13 jaar oud bent.

Door te registreren op dit forum, beantwoord je aan de hoger gestelde criteria en stem je in met alle hoger vermelde regelsPowered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Deze pagina is gemaakt in 0,0742 seconden. Powered by SOOP Portal Raven 1.0b