Volg HSV Hoek op social media:

Webshop

De webshop is online. Alle leden (ook senioren leden) kunnen hier voetbalkleding bestellen van het merk Patrick via onze leverancier Brandsfit.

Klik hier om naar de webshop te gaan

Het assortiment is breed en bestaat uit schoenen, badslippers, trainingspak, shirts, broek, sokken, polo's, regenjack, scheidsrechterkleding, thermoshirts enz. Let goed op bij de Powerlijn tussen de kleuren zwart en navy. Speciaal voor de training hebben we uit de collectie een trainingspak voor maar 34,95 euro.    
    
Het is mogelijk om het clublogo van HPC'16 of VV Philippine op je kleding te zetten. Daarom is het belangrijk dat je naar de juiste site gaat voor het bestellen van je kleding. In de bestelprocedure kies je voor: 'gebruik logo van de club', kies bij kleurbedrukking 'kleur' en bij plaatsing logo kies je voor 'gedrukt'.     
     
Ook kan je tekst op je kleding laten zetten, volledig tekst/namen komen op de rug te staan, vul je je initialen in dan worden deze op de borst gedrukt (je kan niet voor beiden kiezen). Het lettertype Tahoma is zeer geschikt voor de bedrukking. Het is niet mogelijk om bedrukte artikelen te retourneren.     
     
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij het plaatsen van een bestelling worden € 6,95 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht. De bestelling wordt naar het opgegeven adres verstuurd (huisadres).     
     
Heb je nog vragen over deze mail, de webshop of over een bestelling, mail ons!    Jeugdhpc16@gmail.com