Volg HSV Hoek op social media:

Gelijkspel Hoek 4

28-11-2021 19:52 Veld 1, Hoek

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

Op een koud, kil en regenachtig sportpark Denoek heeft Hoekie 4 gezorgd dat er eindelijk eens niet verloren wordt op het hoofdveld. Dit gebeurde tegen Terneuzense Boys 6. 

De laatste drie wedstrijden voor Hoekie 4 leverde vier punten op. Door een teleurstellend gelijkspel (1-1) tegen Steen 2, een verdiende overwinning (1-2) tegen Spui 3 en vervolgens een zure verliespartij (1-5) op een donderdagavond tegen Spui 4 (of was het nou Spui 2?). Vooral de laatste match tegen Spui 2 (of was het nou Spui 4?) was een zure. De tegenstander van vandaag was Terneuzense Boys 6.

Hoopvol zocht de thuisclub direct de aanval op na het startsignaal. Youri kwam in de eerste minuut direct één-op-één met de keeper van de Boys. De inzet van Van Leuven stuitte echter op de keeper. In de achtste minuut lanceerde Terneuzense Boys speler Kalfsvel met een poging op goal(?) de bal binnen de zestien meter over het vangnet richting Biervliet. Enkele minuten later viel Samba Sam geblesseerd uit. Zo werd meteen duidelijk dat Sam een jaartje ouder was geworden de dag hiervoor. Even later werd arbiter Wim bijna misleidt voor het geven van een penalty na een listige schwalbe van de spits van Terneuzen. Gelukkig doorzag Wim deze actie. 

Even leek Terneuzense Boys op een 1-0 voorsprong te komen na een prachtige volley door een speler van de uitploeg maar de redding van keeper Verduijn was misschien nog prachtiger dan de inzet zelf! Hoek werd vervolgens wakker en zocht zelf de aanval weer eens op. Dit gebeurde met Van Leuven aan de bal. Even zag het er naar uit dat eerdergenoemde de bal kwijtraakte na treuzelen maar na veel inspanning wist Youri de bal te behouden en met een weergaloze solo de 1-0 op het scorebord te zetten. Na het vieren van het doelpunt werd er ook meteen gerelativeerd op de bank van Hoek 4 en vielen de woorden "Ik ga vanavond niet meer mee naar het café, anders moet ik je dit weer een hele avond aanhoren.....". Tot spijt wisten de bezoekers voor rust deze 1-0 achterstand nog om te buigen naar een 1-2 voorsprong. 

Ruststand 1-2

Na rust was het nog steeds zeer koud en regenachtig. Maar gelukkig werkte de houtkachel in de kantine nog steeds. Hoek 4 wist op de valreep via een penalty een nederlaag te voorkomen. Deze werd binnengewerkt door Mieras. 

Eindstand 2-2

 

Na afloop was er nog even paniek in de kantine op sportpark Denoek. Nog nooit had iemand arbiter Wim Platteeuw zo snel zich zien verplaatsen. Moest Wim zijn ruggengraat verlengen? Was Wim zijn fluitje kwijt? Was Terneuzense Boys nog steeds boos over de penalty?..... Happend naar adem vielen de woorden.... "Ik hoor net dat ik zoveel jaar getrouwd ben" en "ik ga snel een bosje tulpen halen". 

 

 

Of de laatste wedstrijd - volgende week tegen Terneuzense Boys 4 - voor de winterstop nog plaats zal vinden, zullen we komende week ondervinden. Wat wel duidelijk is, is dat trainen helaas niet meer mogelijk is. Alhoewel dit misschien wel in het voordeel van Hoek 4 zal werken.....

 

 

 

Stand gouden bal

1. Zico: 3
    Joel: 3
3. Youri: 2

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Hoek 4

Naar het nieuwsarchief