Beste Leden, donateurs, sponsors en supporters,

Aanstaande zaterdag zal, na bijna 6 maanden, voor het eerst de bal weer rollen in competitie verband op DENOEK.

Door het plotseling beëindigen van de competitie begin maart en de daaropvolgende maatregelen waarmee we in heel Nederland te kampen hebben en hebben gehad, is het een hele klus om de vereniging te leiden onder deze maatregelen.

Door de te hanteren protocollen en de aan te houden 1,5 meter regel, is het op dit moment mogelijk om:

  1. in de kantine 48 zitplaatsen te creëren waaraan zitten een consumptie genuttigd mag worden.
  2. op de tribune 94 zitplaatsen te benutten op een capaciteit van 600.
  3. rond het veld, door middel van aangebrachte markering en pallets, coronaproof te staan.

De grote bottleneck zit momenteel in de kantine. Door de te hanteren protocollen van de Koninklijke Horeca Nederland zien wij onze kantine-omzet, door de beperkte zitmogelijkheid sterk afnemen.

Net zoals bij de meeste voetbalverenigingen is de kantine-omzet een substantieel deel van de begroting van de vereniging.

Aangezien onze kosten door de corona maatregelen hoger liggen dan voorheen en onze inkomsten lager dan voorheen, ontstaat een situatie die, als we niet in staat zijn onze inkomsten terug op peil te krijgen, niet wenselijk is. De vereniging wordt verlies lijdend en zal op enig moment niet meer aan zijn verplichtingen kunnen voldoen.

Nu hebben wij er als bestuur voor gekozen, om bovengeschetst scenario voor te blijven, door entree te gaan heffen. Dit omdat dit op korte termijn ons enige redmiddel kan zijn. Aangezien de beperkingen in de kantine nooit tot de benodigde inkomsten kunnen lijden.

Wij hebben er voor gekozen om voor leden en donateurs en sponsoren een entree te heffen van € 6,-- en voor overige supporters € 10,-, tribune opslag €2,-- voor een ieder. Natuurlijk snappen wij dat hierdoor het bezoeken van een thuiswedstrijd van de HSV Hoek duurder uitpakt dan voorgaande jaren. Wij moeten dit doen om de vereniging door deze moeilijke financiële periode te leiden. Wij hopen als geen ander, dat er snel een vaccin is en dat we weer terug kunnen naar "oude tijden". Maar helaas is het voorlopig nog niet zover.

Wij zullen volgende week een avond organiseren om met jullie allemaal van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en onmogelijkheden in deze corona tijd. Wij staan open voor al jullie, realiseerbare coronaproof, suggesties.

Voor nu vragen wij jullie met klem STEUN JE CLUB en LAAT ONS NU NIET VALLEN, zonder leden, donateurs, sponsoren en supporters zijn we geen vereniging, maar zonder vereniging zijn jullie geen leden, donateurs, sponsoren en supporters. WE HEBBEN ELKAAR NODIG

Houdt de site, facebook en twitter in de gaten voor de uitnodiging en kom met zoveel mogelijk, of je nu lid, donateur, sponsor of supporter bent. We rekenen op jullie,

Sportieve groet,

Bestuur HSV Hoek