Volg HSV Hoek op social media:

Euforisch moment Hoek 4

03-02-2020 11:24 Hoek, veld 2

Geplaats door Jesper Segers in Hoek 4

In het weekend waarin Hoek 1, 2 en 3 niet wisten te winnen, deed Hoek 4 het wel. Hoek 4 versloeg Steen 2 met dubbele cijfers voor de ogen van haar eigen sponsoren. 

Op een (steen)koud veld 2 trad Hoek 4 aan tegen het team met de acroniem 'Strijd Trouw Eerlijk En Nobel', Steen 2. In deze zes-punten-wedstrijd stond er veel op het spel. Naast het feit dat Hoek 4, de rode lataarn weer kon doorgeven aan de tegenstander van vandaag, waren ook de sponsoren aanwezig. 

De gespannen gezichten bij de spelers en toeschouwers bij aftrap bleken al snel niet nodig te zijn. Na twee minuten deed onze spits, Youri van Leuven, iets waar hij nog lang over zal praten. Youri schoot onberispelijk de openingstreffer van de middag binnen. Hierna volgde al snel de 2-0 van eerdergenoemde. Langerzamerhand trokken de wolken weg en maakte plaats voor de zonnestralen op veld 2. Kort na de 2-0 had Youri zelfs de hattrick op zijn voet maar schoot net naast. 

Jordi Overbeeke gooide alsnog roet in het eten van een eventuele hattrick voor Youri nadat hij een afgemeten bal binnenkopte. Van Leuven liet zich niet kennen en wilde toch voor zijn derde gaan. Na een scherpe steekpass kwam Youri één op één met de keeper. Desondanks de bal onverwachts nog opstuitte door een verdwaald steentje wist Youri zijn derde van de middag binnen te tikken, 4-0. Hierna volgde er nog twee goals (Youri en Jordi). 

Ruststand 6-0. 


Zelden maakte de spelers van Hoek 4 een voorsprong mee in de rust en al helemaal niet zo'n ruime. Het gevolg was een doodse stilte.

Na de rust volgde het zelfde spelbeeld en wist 't vierde nog vier keer te scoren.

Scheidsrechter, Jan Vergouwe, floot af met een eindstand van 10-0. Hoek 4 steeg door deze geweldige teamprestatie en gunstige resultaten op de andere velden met maar liefst twee plekken. 

 

Na afloop stond de lang verwachte sponsormiddag gepland in de kantine. Hier werden nieuwe westrijdtassen en polo's uigereikt door de aanwezige sponsoren; Supportersclub de Purperenhei, Vales Schoonmaakbedrijf, Gebr. van Duijn, Eeterij 'Bie Ons' & JPN Elektro. 

Hoek 4 liet zien dat de derde helft alsnog altijd haar sterkste helft is en zal blijven. Het bleef nog lang onrustig na een gezellige sponsormiddag in de kantine. Volgende week treft 't vierde aan de Zeeuwse Kust, Cadzand 2. 

 

Graag willen wij, Hoek 4, alle aanwezigen en in het bijzonder de sponsoren bedanken! 

Scoreverloop

1-0 Youri van Leuven
2-0 Youri van Leuven
3-0 Jordi Overbeeke
4-0 Youri van Leuven
5-0 Jordi Overbeeke
6-0 Jordi Overbeeke
7-0 Jordi Overbeeke
8-0 Youri van Leuven
9-0 Randy van Waarde
10-0 Jordi Overbeeke

Gouden Bal

1. Jordi (7)
2. Youri (6)
3. Randy (3)

Aantal toeschouwers: 11

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Hoek 4

Naar het nieuwsarchief