Kraker Trailers is Europa's toonaangevende producent van schuifvloertrailers. In de fabriek in Axel worden trailers geproduceerd die via een uitgebreid netwerk inmiddels wereldwijd worden verkocht.

Kraker Trailers onderstreepte het innovatieve karakter met de introductie van de K-Force, een nieuw type trailer waarbij zwaarbelaste lasnaden zijn vervangen door solide bobtailverbindingen. De K-Force veroorzaakte een schokgolf in de transportsector, want het was nog niet eerder voorgekomen dat een trailerfabrikant voor schroefverbindingen koos.

Inmiddels is de K-Force die nieuwe standaard geworden. Deze lichtgewicht schuifvloertrailer heeft zich in de praktijk meer dan bewezen. En omdat innovatie bij Kraker Trailers nooit stilstaat, is er voortgeborduurd op het K-Force concept. Zo ontstonden onder andere de K-Force HD (met gelast chassis) en de K-Force HD Agrar, die korter en speciaal ontwikkeld is voor de agrarische sector.
Met een grotendeels gestandaardiseerd optiepakket sluiten de trailers naadloos aan op de wensen van klanten.

Overtuigd van de kwaliteit en kracht van het product biedt Kraker Trailers tot vijf jaar garantie op lak en constructie.