De thuisploeg moest zaterdag wederom alleen putten uit de eigen selectie, geen spelers vanuit de 1e selectie om het koploper en huidig kampioen Sliedrecht 2 lastig te maken.

Lastig maken deed Hoek 2 de baggeraars wel degelijk al is dat misschien aan de 0-3 eindstand niet af te lezen.

Direkt na aftrap was Sliedrecht 2 al gevaarlijk als een schot op de lat uiteen spat. De bezoekers laten er in de beginfase geen gras over groeien en zetten Hoek 2 onder zware druk. een 3 tal corners en 2 puike saves van Rick Ottjes zijn in de eerste 10 minuten al te noteren.

Het duurt een tijdje maar na een klein kwartier een goed opgezette aanval van Hoek 2, echter ontbreekt het schot op doel aan deze aanval. Niet veel later is Sliedrecht 2 wel doeltreffend als het stappen voor buitenspel bij Hoek 2 de mist in gaat. Het lijkt of Marc de Haas met een goede ingreep onheil kan voorkomen. Echter de routiner heeft pech als hij de bal goed blokt blijft het ronde monster precies voor de voeten van een Sliedrechter liggen, die haalt uit en zet de bezoekers op 0-1.

Niet veel later staat de 0-2 op het bord en lijkt Hoek 2 weer onder de voet te worden gelopen.

De Hoekenezen rechten de rug en de aanval die via Jari de Jonge, Josuah Allen en uiteindelijk de bal voor de voeten van Sander de Haas beland had een beter lot verdiend. Het schot van de Haas gaat naast, deze goed opgezette aanval had een beter lot verdiend.

Toch gaf deze aanval Hoek 2 de spirit om tegen het eind van de 1e helft alle schroom van zich af te gooien en strijd met de mogelijkheden die men heeft aan te gaan.

Na rust ontspind zich een leuk duel waar Sliedrecht 2 evenals de 1e helft uiteraard de betere is maar doordat doelman Rick Ottjes wederom een puike wedstrijd speelt de slag niet zomaar gestreden is.

Hoek 2 is via een kopbal van Marc de Haas dicht bij de aansluitingstreffer, aan de andere kant heeft Ottjes een wereldredding als hij een van richting veranderd schot nog net corner kan tikken.

De thuisploeg heeft dan geen geluk als een inzet van Thijs de Blaeij door notabene ploeggenoot Peter Doens van de doellijn word gered.

Inmiddels is het wel 0-3 geworden en speelt Sliedrecht 2 een gewonnen wedstrijd, Hoek 2 verdiend een eretreffer maar die komt er echter niet.

Toch mag Hoek 2 best wel een beetje trots zijn, het speelde een prima wedstrijd tegen een uitstekende tegenstander. Mede hierdoor kon het publiek genieten van een leuke pot voetbal van een goed niveau, geleid door een sterk fluitende scheidsrechter Wesley Nijsse, dat mag ook wel eens gezegd worden.

Voor Hoek 2 volgende week een vrij weekend, op zaterdag 23 november het vervolg van de competitie. De ploeg van trainer Floris de Jonge reist dan af naar Wieldrecht 2